Το Ινστιτούτο
Ανάταξις Κέντρο Αισθητικής & Αδυνατίσματος, Βάσω Μπομπότη

Το Κέντρο Αισθητικής & Αδυνατίσματος Ανάταξις ιδρύθηκε το 1996 από τη Βάσω Μπομπότη. Είναι Διπλωματούχος Αισθητικός ΑΤΕΙ Αθηνών, Μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος και έχει πραγματοποιήσει πολυετείς σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία (Higher National Diploma of England).

Με συνεχή ενημέρωση και μετεκπαίδευση σε συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και πάντα πλαισιωμένη από εξειδικευμένο προσωπικό, η Βάσω Μπομπότη δημιούργησε ένα χώρο αισθητικής & ευεξίας πάνω σε μια βασική φιλοσοφία: Η Ολιστική Αντιμετώπιση Προβλημάτων Αισθητικής Φύσης, ενεργοποιώντας με φυσικό τρόπο τις αυτοάμυνες του οργανισμού με ειδικές τεχνικές εργασιών αισθητικής επιτυγχάνοντας ευεξία, αναζωογόνηση & καλύτερη ποιότητα ζωής

Οι αρχές μας αδιαπραγμάτευτες:

  • Αυστηρά επιλεγμένα καλλυντικά σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους
  • Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε περίπτωση
  • Προηγμένες μέθοδοι αισθητικής
  • Πρωτοποριακά μηχανήματα
  • Η καλύτερη περιποίηση στην καλύτερη τιμή
  • Υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών

Η Φιλοσοφία μας

Βασικός άξονας της φιλοσοφίας μας είναι η Ολιστική Αντιμετώπιση Προβλημάτων Αισθητικής Φύσης, ενεργοποιώντας με φυσικό τρόπο τις αυτοάμυνες του οργανισμού με ειδικές τεχνικές εργασιών αισθητικής επιτυγχάνοντας ευεξία, αναζωογόνηση & καλύτερη ποιότητα ζωής.


1. Εναλλακτική Αισθητική

Βυθιστείτε σε έναν «πλήρως φυσικό» κόσμο υγείας και ομορφιάς και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανακαλύψει αυτήν την απερίγραπτη αίσθηση ευεξίας και άνεσης με το σώμα σας. Σε ένα χώρο όπου κύριο μέλημά μας είναι η καλύτερη παροχή υπηρεσιών, σεβόμενοι τους πελάτες φίλους μας, φροντίσαμε για σας ένα νέο και ιδιαίτερο τμήμα εναλλακτικής αισθητικής και ολιστικής αντιμετώπισης προσώπου – σώματος και ψυχής!!!

Γιατί η ομορφιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πνεύμα!

Εξειδικευμένοι σε ειδικές τεχνικές εργασιών που επιβάλλονται για την οριστική λύση σε κάθε ανάγκη σας.

Είναι ωραίο να δείχνουμε όμορφοι!!!


2. Κλασική Αισθητική

Οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχονται, συνοδεύονται από εξειδικευμένα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας προσπαθώντας να είμαστε πάντα μπροστά και προλαβαίνοντας τις εξελίξεις της εποχής.

Υπερσύγχρονα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας δίνουν τέλεια αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα. Με φυσικά προϊόντα (καλλυντικά) τελειοποιούμε τις συνεδρίες μας και στηρίζουμε τις θεραπείες για μόνιμα αποτελέσματα.

Με εργαλεία την ποιότητα, την καινοτομία, την αξιοπιστία, τη γνώση και την εξειδίκευση για την κάλυψη των αναγκών του προσώπου και του σώματός σας, ελάτε να βρούμε μαζί τη λύση και απαλλαγείτε από ότι σας απασχολεί σήμερα!!!
Ελάτε κοντά μας και αφήστε να σας καλομάθουμε!!!